Magyarországra jöttem Magyarországról…

Minden kezdet nehéz, szokták mondani, így ez az első bejegyzés is ilyen, talán egy kicsit döcögős is.

Magyarországra jöttem…, ez a honlap neve. Már ez a név választás is rengeteg ötletelés után született meg, de a honlap is fog még alakulni, csinosodni az elkövetkező időszakban.

Szeretném megszólítani mindazokat – minden POLITIKAI SZÁNDÉK NÉLKÜL – akik, a történelmi Magyarország területén születtek, és a mai Magyarország határain belül élnek most.

Egy olyan közösségi színteret szeretnék itt biztosítani, ahol e közösség tagjai megoszthatják egymással örömüket, bánatukat, gondjaikat, sikereiket és egymás segítségére lehetnek ötleteikkel, tanácsokkal, megoldásokkal. Megoszthatják egymással történeteiket: hogyan, mikor és miért döntötttek úgy, hogy áttelepülnek? Hogyan és miként alakult a konkrét költözés? Megérte-e, hogy így döntöttek, vagy visszafordítanák az idő kerekeit, ha lehetne? Hogyan alakult családi, baráti körük, munkahelyük?

Ha szeretnél ebben részt venni, kérlek nézz be ide sűrűn, mert igyekszem minél több változatos tartalmat feltenni és az általatok felmerülő témákat is beilleszteni az oldalra.

Szeretettel várunk Mindenkit!

M:)solygós szép napot kívánok!

Gyöngyi

Share the joy

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.